Κάλεσμα Εθελοντών

0

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αμέτρητες φορές έχει αποδειχθεί ότι η εθελοντική προσφορά καθενός από εσάς είναι πολύτιμη και καθοριστική για την επιτυχία των συλλογικών προσπαθειών μας.
Στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς, στο 8ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», που θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου, η Σίφνος γίνεται για άλλη μια φορά οικοδέσποινα για όλα τα νησιά των Κυκλάδων, για κάθε επισκέπτη και φίλο της.

Σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για προσφορά εθελοντικής εργασίας το αργότερο ως την Παρασκευή 29 Αυγούστου:
με e-mail: marianadali@hotmail.com, ή vpsathas@otenet.gr
με sms ή τηλεφώνημα στα τηλέφωνα: 6947610783 (Μαρία Ναδάλη), 6937072339 (Βασίλης Ψαθάς).
Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και την καλή μας διάθεση για να καλωσορίσουμε και να φιλοξενήσουμε με τον τρόπο που αρμόζει στη σιφναίικη παράδοση τους φίλους και τις φίλες μας από τα Κυκλαδονήσια και όχι μόνον!

Πρόσκληση για τους μικρούς μας φίλους

ΠαιδομαγειρέματαTo 8ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους για … ξέφρενα μαγειρικά παιχνίδια και πολλές ακόμα δραστηριότητες!
Όσοι είστε παιδιά ή …νιώθετε ακόμα παιδιά και έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε εδέσματα υγιεινής διατροφής υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων, μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτά, φορώντας πολύχρωμες ποδιές και σκουφάκια που θα σας προμηθεύσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
Επίσης όσα παιδιά επισκεφθούν τη Σίφνο τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ να ξέρουν ότι είναι ευπρόσδεκτα!

Σας περιμένουμε στις 4, 5 και 6 του Σεπτέμβρη στην κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα, από τις 18:00 έως τις 22:00.

Σας ευχαριστούμε,
Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Απάντηση